In 2008 zijn wij begonnen met de aanplant van 5000 m2 snijheesters. Beide waren we nog werkzaam in de agrarische sector maar toch wilden we graag wat voor onszelf beginnen. De grond werd niet meer gebruikt voor groenteteelt dus er was een mogelijkheid. Na wat rond gekeken te hebben, besloten wij 5000 m2 snijheesters aan de planten. Op dat moment hadden we ook 1000 m2 buxus figuren staan.
Het geld wat we het daaropvolgende jaar verdiende met de snijheesters en Buxus hebben we weer geïnvesteerd in nieuwe planten. Zo konden we groeien tot een totaal oppervlak van 3,5 ha snijheesters en pioenen wat we heden ten dage hebben.

Om jaarrond aan de klok te kunnen zijn en arbeid te kunnen spreiden hebben wij bewust gekozen voor een diversiteit aan producten te weten: Skimmia’s, Pioenen, Hypericum, Sneeuwbessen, Viburnum bloem en bes, Ilex blad en bes, Gagel en Exochorda. Deze producten zijn alle seizoensproducten.
Wij veilen onze producten hoofdzakelijk op Flora Rijnsburg en Veiling Rhein Maas.

Daar wij begaan zijn met het milieu en mensen worden onze producten zo duurzaam mogelijk geteeld. U vindt meer hierover onder “Werkwijze”.

John en Jolanda Brummans.

zo 22 april 2018 13:03

En ook deze viburnum roseum is bijna klaar om naar de veiling te gaan.

 
za 21 april 2018 12:55

De red charm krijgt gewoon rode wangetjes van de zon

 
wo 11 april 2018 11:24

De eerste Exochorda's van dit jaar staan klaar voor de veiling Rhein Maas. @summerflowers #veilingrheinmaas. @rheinmaas

 
ma 9 april 2018 7:12

Ook de bloemen zijn blij met het weer van afgelopen dagen

 
ma 19 februari 2018 12:31

De afgelopen dagen het mooie weer gebruikt om de ilex te laten rondsteken door de firma Multifloris uit België en de bogen geplaatst op de pioenen om tunnels te kunnen maken