In 2008 zijn wij begonnen met de aanplant van 5000 m2 snijheesters. Beide waren we nog werkzaam in de agrarische sector maar toch wilden we graag wat voor onszelf beginnen. De grond werd niet meer gebruikt voor groenteteelt dus er was een mogelijkheid. Na wat rond gekeken te hebben, besloten wij 5000 m2 snijheesters aan de planten. Op dat moment hadden we ook 1000 m2 buxus figuren staan.
Het geld wat we het daaropvolgende jaar verdiende met de snijheesters en Buxus hebben we weer geïnvesteerd in nieuwe planten. Zo konden we groeien tot een totaal oppervlak van 3,5 ha snijheesters en pioenen wat we heden ten dage hebben.

Om jaarrond aan de klok te kunnen zijn en arbeid te kunnen spreiden hebben wij bewust gekozen voor een diversiteit aan producten te weten: Skimmia’s, Pioenen, Hypericum, Sneeuwbessen, Viburnum bloem en bes, Ilex blad en bes, Gagel en Exochorda. Deze producten zijn alle seizoensproducten.
Wij veilen onze producten hoofdzakelijk op Flora Rijnsburg en Veiling Rhein Maas.

Daar wij begaan zijn met het milieu en mensen worden onze producten zo duurzaam mogelijk geteeld. U vindt meer hierover onder “Werkwijze”.

John en Jolanda Brummans.

wo 3 april 2019 15:34

Je kunt merken dat het voorjaar wordt. Alles begint weer goed te groeien of heeft dat al gedaan. De roseums liggen zo ongeveer 2 weken voor op het vorige jaar.

 
di 19 maart 2019 9:34

Nu het weer weer wat rustiger is hebben we weer tijd om verder te gaan met de tunnels. Voor de storm stonden er ook al maar een paar tunnels hebben zware klappen gehad. Toch hebben we hier nog wat van kunnen maken. Respect voor de herstel ploeg. De eerste foto's zijn hoe de tunnel er na de storm uit zag en daarna wat men er nog van heeft kunnen maken.

 
ma 18 februari 2019 9:42

Gezocht, hulp bij het oogsten, sorteren, veilingklaar maken van bloemen en snijheesters alsook andere veel voorkomende werkzaamheden. Wij zijn een vollegronds sierteeltbedrijf in Panningen. De piekperioden zijn vanaf half april tot half juni en vanaf augustus tot half december. Betaling geschied op basis van CAO open teelt. Voor meer info over ons bedrijf kun je kijken op onze site www.Brumbos.nl. Mocht je interesse hebben of vragen dan kun je die stellen via een pb of via ons e-mail adres.

 
zo 22 april 2018 13:03

En ook deze viburnum roseum is bijna klaar om naar de veiling te gaan.

 
za 21 april 2018 12:55

De red charm krijgt gewoon rode wangetjes van de zon